Gasztronauta Kft. – Gasztronómia, Sous-Vide, Konyhai gépek-eszközök

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS

Komplett konyha átalakításra, kivitelezésre

Igényei felmérése alapján megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb eszközöket

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön az AKCIÓKRÓL

nyil.png
Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:*

* Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

Miért vásároljon nálunk?

  • Mi vagyunk az első komplex szolgáltatást nyújtó cég.
  • Nem biztos, hogy webáruházunkban 5 perc alatt be tud vásárolni, de
    SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉGET TUDUNK NYÚJTANI ÖNNEK, amivel sok pénzt takarít meg!
  • Ez nem csak egy weboldal a sok közül, ahol csak el szeretnék adni a terméket,
  • PONTOSAN KISZÁMOLJUK, hogy Önnek melyik eszközökre van szüksége az igényeihez mérten, így a legyártott gépeink kapacitása tökéletesen ki lesz használva.

Hagyományos és korszerű konyhatechnológiák komplett kivitelezése oktatással

Látványkonyhák kialakítása és éttermi designtervezés

AKIK MÁR BIZALMAT SZAVAZTAK NEKÜNK >>>

KIZÁRÓLAGOSAN FORGALMAZOTT eszközeink

Vákuumgépeink és vákuumcsomagoló berendezéseink

Alapvetően 5 típusú vákuumcsomagoló berendezést forgalmazunk saját márkatermékként.
 
Berendezéseink mindegyike Európában és nyugat-európai alkatrészekből készül  kézi összeszereléssel. Megbízhatóság és precizitás jellemzi termékeinket és hozzájuk tartozó szakmai tanácsadásunkat,  kiegészítő szolgáltatásainkat is.

Külső vákuumcsomagoló gépeinket első sorban otthoni használatra, vagy kisebb napi kapacitással éttermi használatra is ajánljuk!

Vákuumcsomagoló berendezéseinkhez saját gyártású Sous-Vide Chef vákuumtasakjainkat optimalizáltuk, kedvező áron 3 minőségben rendelhetők IDE KATTINTVA!

Rozsdamentes külső vákuumcsomagoló berendezések otthoni, éttermi és ipari csomagolásra is.

Asztali kamrás vákuumcsomagoló gépek

3 családját találhatja meg kínálatunkban:

ECO, mely egyszerű, szép és erős, különlegessége, hogy  extra hosszú méretekben is kaphatók
EASY, mely könnyen kezelhető, ügyes és nagyon megbízható,
TOP, 10 év garanciás Bush szivattyúval, nagy tudással és  extra funkciókkal minden feladatra.

A kézzel szerelt, Nyugat-Európában gyártott vákuumcsomagoló berendezéseinkhez minden alkatrész könnyen és gyorsan pótolható. Emellett állandóan raktáron tarjuk a vákuumcsomagoló gépeinkhez szükséges kiegészítőket is.

Álló TOP kategóriás csomagoló gépeink, gázzal több oldali hegesztéssel, mobilitással, és dupla vákuumkamrás változatban is elérhetők:

IPARI vákuumcsomagoló berendezéseink nem ismernek leküzdhetetlen mennyiséget, csak folyamatos csomagolási folyamatot.

Álló vákuumcsomagoló berendezéseink árai tartalmazzák a  személyes beüzemelést,  működési bemutatást,  használati oktatást 

Minden termékünk folyamatos működésének biztosítására alkatrész, kellékanyag, csomagolóanyagok teljes palettáját megtalálja

Cégünk kínálatában egyedülálló választékban forgalmazunk csomagoló anyagokat. Első sorban az élelmiszeripar számára transzparens vákuumtasakokat, légcsatornás vákuumzacskókat és vákuumtekercseket, oldalredős tasakokat, fényzáró arany-ezüst vákuumfóliákat, zsugortasakokat, de az egyszerűbb nem vákuumozható tasakokat, fóliákat és bélelő zsákokat is.

Fő profilunk azonban a csomagolás terén a tárolásra és fagyasztásra is alkalmas vákuumzacskók, főzhető vákuumtasakok, és a különleges és egyedi forrázható sous-vide tasakokat. 

KIZÁRÓLAGOSAN FORGALMAZOTTeszközeink

Újdonságok
Sous-Vide alkalmazásokhoz

Kizárólagosan forgalmazott eszközeink kedvező árakon, garanciával és folyamatos alkatrészellátással megrendelhetők!
SZERETNÉ LÁTNI ÁRAINKAT?
NÉZZEN BE A SOUS-VIDE ÁRUHÁZBA!

A vízkeringetős Sous-Vide hőkezelő kád, amely önállóan áramoltatja a temperált vizet a termék körül. Hőeltérése maximum 0,3 ºC.A Sous-Vide Chef GS- vízkeringető hőkezelő kádak már 20 literes mérettől rendelhetők.

A statikus működésű hőkezelő kád a legkisebb energiafelhasználással tartja a víz hőmérsékletét, digitálisan vezérelhető. Hőkezelésre legfeljebb 10-15 kg ételhez elegendő a kapacitása, de energiatakarékossága révén csupán néhány adag elkészítésére is hadra fogható. 

ÉRDEKLŐDÉS ÉS ÁRAJÁNLATKÉRÉS:

Csidei Tamás
+36 30 557 4470
info@gasztronautakft.hu

Sous-Vide

Vákuumtasak webáruház

A vákuumtechnológia nem csak a Sous-Vide részeként alkalmazható, hanem önállóan marinálásra, pácolásra, érlelésre, regenerálásra, valamint tárolási célokra is nélkülözhetetlen eszköz. Jelentősen megnöveli a készételek, valamint a friss alapanyagok tárolási időhatárait. Az alábbiakban táblázatban rögzítjük a vákuumcsomagolt termékek tárolási paramétereit.

Az elhúzódó vákuumtasak-szállítás évi több hetes termeléskiesést jelenthet a konyhájának? Professzionális sous-vide tasakjaikat  folyamatosan raktáron tartjuk, azonnal tudjuk szállítani őket!

Ha Önnek is számít – Európai gyártás, kedvező árak, európai minőségi garancia! 

ÉLELMISZERIPARI VÁKUUMCSOMAGOLÓ ANYAGAINK
Főzhető vákuumtasakok, Vákuumtasakok, akár osztott, talpas, euro füles, metallizált, és védőgázas kivitelben is, Vákuum-zsugor tasak natúr, színes és színnyomott kivitelben
Transzparens és Légcsatornás vákuumtasakok azonnal raktárról kínáljuk nagy felhsználóknak és viszonteladó partnereinknek.