Gasztronauta Kft. – Gasztronómia, Sous-Vide, Konyhai gépek-eszközök

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS

Sous-Vide Blog

Legyen naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre

Friss a blogon...

ÚJ KONYHATECHNOLÓGIÁK ÉS ESZKÖZEI

Ismerje meg a Sous-Vide eszközeit, használatukat, működésüket, olvasson a Vákuum csomagolás technológiájáról…

uj-konyhatechnologiak
sárközi-ákos

SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous-vide gépek precizitását.

Mi az a Sous-Vide?

…..azaz hogyan készítsünk egészséges és tökéletes szaftos sous-vide félkész ételeket?

Segítségre van szüksége a Sous-Vide technológia bevezetéséhez? RÁNK TALÁLT!

Sous-Vide-Cooking

SOUS-VIDE CHEF RIPORTOK

"Direkt vagy indirekt? És hogyan érted el, hogy még Kalla Kálmán is megemelje előtted a szakácssapkáját?"
Csidei tamás
Gasztronauta Kft.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön az aktuális akciókról

nyil.png
 
Vezetéknév:
 
Keresztnév:*
 
E-mail cím:*
 
Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*