Gasztronauta Kft. – Gasztronómia, Sous-Vide, Konyhai gépek-eszközök

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS

Felmerült már Önben, hogy...

MIÉRT ÉRDEMES A SOUS-VIDE TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA ÚJ, VAGY MÁR MŰKÖDŐ ÉTTERME, SZÁLLODÁJA KONYHÁJÁN?

A sous-vide technológia előnyei – amellett a NEM elhanyagolható tény mellett, hogy a komplett technológiát alkalmazó üzletekben 30%-os üzemeltetési megtakarítás érhető el-, a következők:

A tradicionálisan főzött élelmiszer súlyának mintegy 30-40%-át, a vitaminokat és ásványi sókat szinte teljes mértékben elveszíti. A zöldségek még több nutriális károsodást szenvednek el.

A vákuum alatt történő főzés során a nutriális tulajdonságok változatlan formában megmaradnak.Természetes és egészséges ételkészítés, zsiradékok hozzáadása nélkül.

A gyümölcsök és zöldségek még ízletesebbek, az aromák intenzívebbek lesznek, mint a tradicionális főzés alkalmazásával.

A vákuum alatt történő főzés praktikus és higiénikus. Megszűnnek a kellemetlen szagok a főzés során.

Előfőzött étel is tárolható vákuum alatt. Egy készülékben nagyobb mennyiségű és többféle étel is melegíthető, főzhető – ezáltal időt és energiát takaríthatunk meg.

A termékek érzékszervi minőségének és vitamintartalmának kímélése szempontjából optimális kombinált tartósítást azonban minden termékre egyedileg szükséges kidolgozni.

Ha segítségre van szüksége:
info@gasztronautakft.hu
+36 30 5574470

MIÉRT FONTOS A TECHNOLÓGIA SZAKSZERŰ OKTATÁSA?

Az alapanyagainkban bizony jelen lehetnek a szalmonella baktériumokon kívül a botulizmust okozók is, nem beszélve a Lystheria monocitogénekről. A szalmonella károkozók a technológia során el nem pusztíthatók, de a szaporodásuk hosszú időre megakadályozható.

A vákuumfőzéses technológiát használó szakácsoknak főzés-biztonsági tanfolyamon kell részt venniük. A hőkezelő és mérőkészülékek helyes használatának elsajátítása nem könnyű, de alapvető fontosságú feladat. Meg kell tanulni, hogyan kell a zacskóban lévő alapanyagot elkészíteni a hosszú eltarthatóság érdekében. A másik legfőbb követelmény pedig az étel folyamatos 3 Celsius fokon történő hűtése.

Miért fontos, hogy szakértő segítséget vegyen igénybe konyhája kialakítására, esetleg egy kisebb beruházással gazdaságosabb üzemeltetésre való átálláshoz? 

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

  • Hatékony üzemeltetési technológiáinkkal megtakarításhoz juttatjuk vállalkozását
  • Komplett csomagunk igénybevételével nem szükséges Önnek kiválasztania egyenként a designelemeket, a konyhabútorokat, gépeket, a konyhatechnológiát, megtesszük Ön helyett!
  • A Sous-Vide Chef precíziós konyhai berendezéseknek cégünk a közvetlen gyártója, és kizárólagos forgalmazója, így a saját márkáink a legjobb piaci áron elérhetők,
  • Egyéb új konyhatechnológiai eszközeinket közvetlen importból biztosítjuk.
  • A rozsdamentes konyhai bútorainkat, berendezéseket egyéb hagyományos konyhai gépeket közvetlenül a magyarországi gyártótól kapja, így a legjobb árat tudjuk biztosítani Önnek
  • Hogy az apróságokra se legyen gondja, összeállítjuk az Ön számára optimális konyhai eszközöket, főző és tároló edényzetet is.
  • Megtervezzük, kiszállítjuk, beszereljük, beüzemeljük berendezéseit, használatukra és a technológiára szakértő oktatást biztosítunk
  • Csapatunk munkájában konyhatervező, gépipari technikus, mesterszakács és konyhatechnológiai szakoktató is részt vesz.

ÉRDEKLŐDÉS ÉS ÁRAJÁNLATKÉRÉS:

Csidei Tamás
+36 30 557 4470
info@gasztronautakft.hu