Gasztronauta Kft. – Gasztronómia, Sous-Vide, Konyhai gépek-eszközök

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS

Sous-Vide oktatás

MIÉRT FONTOS A TECHNOLÓGIA SZAKSZERŰ OKTATÁSA?

Az alapanyagainkban bizony jelen lehetnek a szalmonella baktériumokon kívül a botulizmust okozók is, nem beszélve a Lystheria monocitogénekről. A szalmonella károkozók a technológia során el nem pusztíthatók, de a szaporodásuk hosszú időre megakadályozható.

A vákuumfőzéses technológiát használó szakácsoknak főzés-biztonsági tanfolyamon kell részt venniük. A hőkezelő és mérőkészülékek helyes használatának elsajátítása nem könnyű, de alapvető fontosságú feladat. Meg kell tanulni, hogyan kell a zacskóban lévő alapanyagot elkészíteni a hosszú eltarthatóság érdekében. A másik legfőbb követelmény pedig az étel folyamatos 3 Celsius fokon történő hűtése.

Oktatási formáink

Intézményi elméleti oktatás

Személyre szabott helyszíni elméleti, vagy gyakorlati képzés

Hosszabb távon tartó oktató-tanácsadó megbízatás

Értesítést kérek a képzésekről

Vezetéknév: Keresztnév: E-mail cím:* Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:* igen

Melyik oktatási formát válassza?

Az intézményi elméleti oktatás/előadás sorozatunk elsősorban azon szakácsok, magánemberek és tulajdonosok részére ajánlható, akik egy hangulatos főzőcskézés keretében ismerkedni szeretnének  az új technológiákkal egy nagyobb beruházás előtt. A kurzusok ára Budaörsön személyenként 12.500-Ft+áfa. 12 modulból + 6 prémium kurzusból áll, és 1 éven keresztül tart a teljes képzés. Kedvezményeink; 3+1 ajándék.

TÁVOKTATÁS
Cégünk egyik új és népszerű oktatási stratégiája a távoktatás. Azok akik elméleti síkon minden részletében szeretnék elsajátítani a technológia alapjait, és lehetőségük van az útmutatások alapján saját konyhában a gyakorlásra, azok számára bátran ajánlhatom.  A mindenre kiterjedő írásos tanulmányokat receptúrákkal, technológiai leírásokkal, hőkezelési hőmérséklet-idő táblázatokkal együtt kínáljuk folyamatosan leckénként. Az on-line kurzus jelenleg már 12 részből áll. A fejezetek érdeklődéstől függően kiválaszthatók, de egymásra épülnek. A távoktatás modul titoktartási szerződéshez kötött, mert sokéves tapasztalati információkat is tartalmaz,  kiterjedése leckénként 15-20 000 karaktert! Belépés itt >>

Természetesen lehetőség van személyre szabott helyszíni elméleti, vagy gyakorlati képzésre is. Az elméleti képzés A gyakorlati oktatások egymásra épülnek fő alapanyagok szerinti bontásban besűríthető 4 alkalomba. Ezen éttermi magánképzéseken a résztvevők létszáma korlátlan, de kizárólag az adott egységben dolgozók számára érvényes. Az előadásokon diktafon nem használható, de az oktatás teljes anyagát írásos formában is eljuttatjuk partnereink részére.

Eddigi tapasztalataim és partnereim visszajelzései alapján az oktatás leghasznosabb formája a hosszabb távon tartó oktató-tanácsadó megbízatás.

Ez a szolgáltatás tartalmaz havonta 1 személyes oktatást, szezonális ajánlatok bemutatását, új étlapra sous-vide receptúrák elkészítését, vagy  akár  a meglévő étlap sous-vide technológiára való átdolgozását. Tartalmazza a pontos konyhatechnológiai leírásokat, valamint tartalmaz állandó távsegítséget e-mailben, és telefonon történő kommunikációval. Ebben az esetben állandó és folyamatos a képzés, így tartós tudást, egyenletesen jó teljesítményt biztosít.

OKTATÁS REFERENCIÁINK

 Metro Gasztroakadémia, Gasztronauta főzőiskola, KLIK, MGE, NYME AK, GYMS KIK, Eurest kft., Tandem LKSE, Feltörekvő hazai éttermek, Vendéglátóipari szakiskolák