Sous-Vide Blog
Legyen naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre
Friss a blogon...
ÚJ KONYHATECHNOLÓGIÁK ÉS ESZKÖZEI
Ismerje meg a Sous-Vide eszközeit, használatukat, működésüket, olvasson a Vákuum csomagolás technológiájáról…
SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL
Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous-vide gépek precizitását.
Mi az a Sous-Vide?
…..azaz hogyan készítsünk egészséges és tökéletes szaftos sous-vide félkész ételeket?
Segítségre van szüksége a Sous-Vide technológia bevezetéséhez? RÁNK TALÁLT!
SOUS-VIDE CHEF RIPORTOK
"Direkt vagy indirekt? És hogyan érted el, hogy még Kalla Kálmán is megemelje előtted a szakácssapkáját?"
Csidei tamás
Gasztronauta Kft.