Üdvözlöm!

Lépjen be távoktatási rendszerünkbe

Csidei Tamás - Gasztronauta Kft.

Ismertető

Cégünk egyik új és népszerű oktatási formája a távoktatás. Azok akik elméleti síkon minden részletében szeretnék elsajátítani a technológia alapjait, és lehetőségük van az útmutatások alapján saját konyhában a gyakorlásra, azok számára bátran ajánlhatom. A mindenre kiterjedő írásos tanulmányokat receptúrákkal, technológiai leírásokkal, hőkezelési hőmérséklet-idő táblázatokkal együtt kínáljuk folyamatosan leckénként.

Az online kurzus jelenleg már 14 részből áll. A fejezetek egymásra épülnek. A távoktatás modul titoktartási szerződéshez kötött, mert sokéves tapasztalati információkat is tartalmaz, kiterjedése leckénként 20-30 000 karakter!

A sous-vide technológia gyakorlati alkalmazása új lehetőségeket biztosít a vendéglátásban, kereskedelmi étkeztetésben. Elterjedését korábban az akadályozta, hogy magas áron voltak csak beszerezhetőek az eszközei, az elkészítése pedig hozzáértést, jó gyártási és higiéniai gyakorlat betartását követeli meg, amelyhez szakértő szakmai segítség nem volt. Mára viszont mindkettő probléma megoldódott. 
Az Egyesült Államokban korábban már történtek próbálkozások a szakszerűtlen vákuum alatti hőkezelésre.

Teljesen természetes, hogy egyenes út vezetett a tömeges ételmérgezésekhez. Erre tettek gyors lépést a technológiával komolyan és behatóan foglalkozó séfek, betiltatták a vákuum alatti főzést a hozzá nem értő szakácsoknak és tanfolyamhoz kötötték a művelését. A tudás megszerzése után már bátran előállíthatjuk magunk is a termékeket, és bezsebelhetjük a minőségi sikert, és nem utolsó sorban a 30% megtakarítást.

Ma már egyre több étteremben alkalmazzák a sous-vide-ot, ami mára teljesen bekerült a konyhai munkafolyamatokba, így egyre nagyobb igény van az oktatására is. Az oktatások adnak lehetőséget arra, hogy szakszerűen elsajátíthassák a technológia megfelelő alkalmazását.

Új és népszerű oktatási formánk a távoktatás. Azok akik elméleti síkon minden részletében szeretnék elsajátítani az új konyhatechnológiák alapjait, és lehetőségük van az útmutatások alapján saját konyhában a gyakorlásra, azok számára bátran ajánlható. A mindenre kiterjedő írásos tanulmányok receptúrákkal, technológiai leírásokkal, hőkezelési hőmérséklet-idő összefüggésekkel is rendelkező, gyakorlati útmutatásokkal és élelmiszerbiztonsági ismereteket is nyújtó szolgáltatási forma. Az on-line kurzus több alapozó és tematikus részből áll. A távoktatás modul titoktartási szerződéshez kötött, mert sokéves tapasztalati információkat is tartalmaz. A leckék tanulmányozása során és ez alatt már fel lehet dolgozni az anyagokat gyakorlatban is. Otthoni és éttermi változatban is elérhető, illetve on-line könyvek, videók, prezentációk és tanulmányanyagok kiváló gyűjtőhelye is ez a platform.  2019.-től a távoktatás formája megváltozott, egy titkos és zárt on-line felületen lett elérhető, külön belépési kóddal egy IP címre levédve, az otthon illetve az éttermi ügyfeleknek is.  Állandóan bővülő tartalommal és zárt interaktív közösségben működik már. A további tervek szerint rövidesen kérdéseket intézhetnek egymáshoz, amit megválaszolnak a rutinosabb közösségi tagok, valamint az admin fog válaszolni szükség esetén. Addig keresse fel csoportunkat a fabebookon  Sous-Vide Chef használók

Belépés

* Kérjük ne használjon Internet Explorer böngészőt, helyette a Google Chrome-t illetve Mozilla Firefox-ot javasoljuk.